top of page

Într-o lume plină de magie și mister, am creat o colecție de materiale pentru poțiuni magice dedicate micilor alchimiști și vrăjitori. Cu Magia Poțiunilor, copiii descoperă farmecul experimentelor științifice, transformându-se în creatori de minuni chimice care fascinează atât pe cei mici, cât și pe cei mari. Această colecție versatilă și open-ended oferă oportunități nelimitate de joacă și învățare, transformând fiecare zi într-o nouă aventură senzorială promovând atât dezvoltarea cognitivă, cât și legăturile emoționale puternice între părinți și copii.

Sunt gândite pentru a fi utilizate în multiple moduri, de la crearea unei poțiuni magice care le dă aripi să zboare deasupra norilor, la explorarea conceptelor timpurii de pre-scriere. Fiecare experiment este o oportunitate de a descoperi ceva nou și uimitor. Copiii pot experimenta cu materiale umede și uscate, dezvoltându-și abilitățile de transfer și manipulare. Materialele noastre acrilice sunt nu doar fascinante, ci și practice. Se curăță ușor sub jetul de apă și cu un burete moale, ceea ce înseamnă că magia poate continua zi de zi.

Invităm toți micii magicieni și părinții lor să se alăture comunității noastre virtuale de pe Instagram. Aici, împărtășim cele mai noi idei de poțiuni, sfaturi pentru experimente și povești magice din aventurile noastre zilnice. Alăturați-vă nouă și descoperiți bucuria de a crea împreună cu alți entuziaști ai poțiunilor magice.