Produsele se livrează de către vânzător, direct la domiciliul cumpărătorului / adresa specificată de acesta.

Transportul se asigură prin firma de curierat.

Taxa de transport este de 17 RON. Comenzile peste 350 de lei beneficiază de livrare gratuită.

Expedierea comenzii se va face in termen de 5-10 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Veti primi un e-mail de confirmare atat in momentul plasarii comenzii cat si in momentul expedierii acesteia. Acest termen poate fi modificat de împrejurări independente de voința noastră, fără a depăși un termen de 10 zile lucrătoare, calculat de la data preluării comenzii dumneavoastră.

Comanda va fi expediată în ambalaje care să asigure securitatea transportului. Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată în timpul transportului produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine transportatorului conform legislației locale în vigoare.

 

 POLITICA DE RETUR

Ne dorim întotdeauna ca clienții să fie complet mulțumiți de achizițiile lor. Dacă nu sunteți mulțumiți, vă vom accepta cu plăcere returnarea 

în termen de 14 zile calendaristice, contravaloarea acestuia fiind rambursată, exceptand costurile de transport.

– Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele desigilate, lipsa etichetelor sau a ambalajelor originale.

– Returul va fi expediat în ambalaje care să asigure securitatea transportului.

Înainte de a returna produsele, clienții trebuie să notifice prealabil comerciantul în scris către adresa de e-mail jurnaldejoaca@gmail.com, unde vor specifica următoarele:

– numărul comenzii

– produsul/produsele pe care doresc să le returneze

– cont IBAN pentru rambursare

Pentru plățile cu cardul, în caz de retur/anulare, banii se restituie doar prin refund pe același card cu care a fost efectuata plata.