top of page

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Vă mulțumim că susțineți mica noastră afacere de familie.

 

Nimic nu ne aduce mai multă bucurie decât să vedem produsele noastre în acțiune și ne-am bucura nespus sa vă vedem joaca. Ne puteți eticheta pe Instagram și Facebook @jurnaldejoaca

AVEȚI NEVOIE DE O MASĂ IKEA FLISAT PENTRU A FOLOSI PRODUSELE?

Nu aveți nevoie de masa Flisat pentru a vă bucura de timpul de joacă cu plăcile noastre creative de învățare. Deși este un bonus să ai masa, mulți dintre clienții noștri cumpără cutiile Trofast și se joacă pe podea, pe o masă obișnuită, în mașină sau pur și simplu pe propria masă senzorială.

O mare parte din materialele noastre educative sunt gandite independent de masuta Flisat Ikea neavând nevoie de un suport special. 

OFERIȚI TRANSPORT GRATUIT?

Livrarea gratuită este disponibilă în România pentru comenzile de peste 350 de lei. Depunem efort în a reduce costurile de transport și pentru a negocia cele mai bune tarife.

CÂT DUREAZĂ EXPEDIEREA COMENZII MELE?

Articolele care sunt în stoc sunt expediate în 5-10 zile lucrătoare de la cumpărare. Articolele care se confruntă cu termene de livrare mai lungi sunt menționate în descrierea produsului. Când comanda dvs. este expediată, veți primi un e-mail de confirmare a expedierii cu un număr de urmărire. Uneori există întârzieri neașteptate care nu sunt sub controlul nostru (din cauza vremii, închiderilor, rezervărilor de expediere în vacanță etc.).

LIVRAȚI INTERNAȚIONAL?

Da, livram în orice țară membră a Uniunii Europene. Introdu în secțiunea de check-out țara în care dorești livrarea coletului și vei vedea costul de transport pentru țara ta.

CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ ARTICOLELE MELE AU SOSIT ȘI PAR A FI FOST DETERIORATE ÎN TIMPUL TRANSPORTULUI?

Lucrăm extrem de mult pentru a împacheta fiecare comandă foarte bine atunci când se pregătește pentru expediere. Ocazional, manipulatorii de curierat sunt mai aspri cu pachetele decât ne-am dori după ce acestea au părăsit sediul nostru. Dacă bănuiți că articolele dumneavoastră au fost deteriorate în timpul transportului, vă rugăm să faceți fotografii (ÎNAINTE să deschideți ambalajul) și să ne trimiteți un e-mail la adresa jurnaldejoaca@gmail.com explicând situația. Dorim să ne asigurăm că toți clienții noștri sunt complet mulțumiți și vom face tot ce este necesar pentru a rezolva problema.

CARE ESTE POLITICA TA DE RETURNARE?

Ne dorim întotdeauna ca clienții să fie complet mulțumiți de achizițiile lor. Dacă nu sunteți mulțumiți, vă vom accepta cu plăcere returnarea în 14 zile calendaristice în următoarele condiții:

 

  • Notificați-ne cu privire la intenția dvs. de a returna produsele prin e-mail la jurnaldejoaca@gmail.com în termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii.

  • Vă rugăm să furnizați numele pe comandă, numarul de comanda sau orice alte informații relevante.

  • Retururile trebuie să fie primite înapoi în termen de 14 zile calendaristice de primirea comenzii.

  • Articolele trebuie returnate în starea originală primite.

  • Retururile deteriorate sau folosite nu vor fi rambursate complet ci vor fi supuse diminuării valorii de produs. Livrarea returului este responsabilitatea cumpărătorului.

  • Vă recomandăm să utilizați o opțiune de expediere cu un număr de urmărire.

  • Nu suntem responsabili pentru articolele returnate pierdute.

Pentru mai multe informatii despre politica noastra de Retur vezi sectiunea Livrare si Retur.

CUM VĂ FINISAȚI/SIGILAȚI PRODUSELE?

Folosim un produs organic de etanșare a lemnului pe bază de plante naturale și apă montană. Acest întăritor și etanșant premium a fost formulat special pentru mobilierul și jucăriile pentru copii. Creează un finisaj și un etanșant durabil, hidrofug, rezistent la filigran, sporind și menținând frumusețea și respirabilitatea lemnului. Este o combinație de uleiuri vegetale naturale, ceară și extracte de plante. Este posibil să observați un miros ușor când deschideți pachetul datorită finisajului natural. Ne străduim să ambalăm totul în siguranță pentru a ne asigura că produsele dumneavoastră sunt protejate de deteriorare și praf în timpul transportului. Dacă observați un miros ușor, lăsați produsele să stea în aer liber timp de 24/48 de ore.

CARE ESTE CEL MAI BUN MOD DE A PĂSTRA ȘI CURĂȚA PRODUSELE?

Plăcile noastre creative de învățare din lemn pot fi șterse cu o cârpă umedă și trebuie depozitate într-o zonă uscată. Cel mai bine este să păstrați produsele din lemn la o temperatură constantă. Vopselele  (cum ar fi coloranții alimentari) pot deteriora materialele educative. Fiți atenți la orice coloranți din materialele de joc. Recomandăm folosirea coloranților alimentari pentru aerograf pe bază de apă.

 

Finisajul cu ceară pe bază de plante de pe produsele noastre din lemn este hidrofug, dar nu este impermeabil. Deformarea și decolorarea pot apărea dacă produsele nu sunt păstrate uscate. Toate produsele acrilice pot fi spălate cu un burete moale direct sub jetul de apă. Materialele de curățare nu trebuie folosite pe produsele noastre acrilice, deoarece pot deteriora suprafața/finisajul. 

OFERIȚI REDUCERI ȘI OFERTE ȘCOLILOR ȘI INSTITUȚIILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT?

Ne place să lucrăm cu școli și gradinițe. Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la jurnaldejoaca@gmail.com pentru a discuta despre o oferta personalizata pentru instituțiilor de învățământ specifice.

SE POATE PLĂTI CU CARDUL DE CARIERĂ DIDACTICĂ?

Desigur! Jurnal de Joaca este afiliat Pluxee. Poți folosi cardul tau de carieră didactică pe site-ul nostru în limita a 450 lei/card (un procent de până la 30% din valoarea nominală a primei de carieră didactică pentru acoperirea de nevoi personale ale cadrelor didactice)

bottom of page