top of page

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Vă mulțumim că susțineți mica noastră afacere de familie.


Nimic nu ne aduce mai multă bucurie decât să vedem produsele noastre în acțiune!


Vă rugăm să ne distribuiți și să ne etichetați pe Instagram și Facebook @jurnaldejoaca

AVEȚI NEVOIE DE O MASĂ IKEA FLISAT PENTRU A FOLOSI PRODUSELE?

Nu aveți nevoie de masa Flisat pentru a vă bucura de timpul de joacă cu plăcile noastre creative de învățare. Deși este un bonus să ai masa, mulți dintre clienții noștri cumpără cutiile Trofast și se joacă pe podea, pe o masă obișnuită, în mașină sau pur și simplu pe propria masă senzorială.

OFERIȚI TRANSPORT GRATUIT?

Livrarea gratuită este disponibilă în România pentru comenzile de peste 350 de lei. Depunem efort în a reduce costurile de transport și pentru a negocia cele mai bune tarife.

CÂT DUREAZĂ EXPEDIEREA COMENZII MELE?

Articolele care sunt în stoc sunt expediate în 5-10 zile lucrătoare de la cumpărare. Articolele care se confruntă cu termene de livrare mai lungi sunt menționate în descrierea produsului. Când comanda dvs. este expediată, veți primi un e-mail de confirmare a expedierii cu un număr de urmărire. Uneori există întârzieri neașteptate care nu sunt sub controlul nostru (din cauza vremii, închiderilor, rezervărilor de expediere în vacanță etc.).

LIVRAȚI INTERNAȚIONAL?

Pentru moment livrăm doar pe teritoriul României.

CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ ARTICOLELE MELE AU SOSIT ȘI PAR A FI FOST DETERIORATE ÎN TIMPUL TRANSPORTULUI?

Lucrăm extrem de mult pentru a împacheta fiecare comandă foarte bine atunci când se pregătește pentru expediere. Ocazional, manipulatorii de curierat sunt mai aspri cu pachetele decât ne-am dori după ce acestea au părăsit sediul nostru. Dacă bănuiți că articolele dumneavoastră au fost deteriorate în timpul transportului, vă rugăm să faceți fotografii (ÎNAINTE să deschideți ambalajul) și să ne trimiteți un e-mail la adresa jurnaldejoaca@gmail.com explicând situația. Dorim să ne asigurăm că toți clienții noștri sunt complet mulțumiți și vom face tot ce este necesar pentru a rezolva problema.

CARE ESTE POLITICA TA DE RETURNARE?

Ne dorim întotdeauna ca clienții să fie complet mulțumiți de achizițiile lor. Dacă nu sunteți mulțumiți, vă vom accepta cu plăcere returnarea în 14 zile calendaristice în următoarele condiții:

 

  • Notificați-ne cu privire la intenția dvs. de a returna produsele prin e-mail la jurnaldejoaca@gmail.com în termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii.

  • Vă rugăm să furnizați numele pe comandă, numarul de comanda sau orice alte informații relevante.

  • Retururile trebuie să fie primite înapoi în termen de 14 zile calendaristice de primirea comenzii.

  • Articolele trebuie returnate în ambalajul original și în starea originală primite.

  • Retururile deteriorate sau folosite nu vor fi rambursate. Livrarea returului este responsabilitatea cumpărătorului.

  • Vă recomandăm să utilizați o opțiune de expediere cu un număr de urmărire.

  • Nu suntem responsabili pentru articolele returnate pierdute.

Pentru mai multe informatii despre politica noastra de Retur vezi sectiunea Livrare si Retur.

CUM VĂ FINISAȚI/SIGILAȚI PRODUSELE?

Folosim un produs organic de etanșare a lemnului pe bază de plante naturale și apă montană. Acest întăritor și etanșant premium a fost formulat special pentru mobilierul și jucăriile pentru copii. Creează un finisaj și un etanșant durabil, hidrofug, rezistent la filigran, sporind și menținând frumusețea și respirabilitatea lemnului. Este o combinație de uleiuri vegetale naturale, ceară și extracte de plante. Este posibil să observați un miros ușor când deschideți pachetul datorită finisajului natural. Ne străduim să ambalăm totul în siguranță pentru a ne asigura că produsele dumneavoastră sunt protejate de deteriorare și praf în timpul transportului. Dacă observați un miros ușor, lăsați produsele să stea în aer liber timp de 24 de ore.

CARE ESTE CEL MAI BUN MOD DE A VĂ PĂSTRA ȘI CURĂȚA PRODUSELE?

Plăcile noastre creative de învățare din lemn pot fi șterse cu o cârpă umedă și trebuie depozitate într-o zonă uscată. Cel mai bine este să păstrați produsele din lemn la o temperatură constantă. Vopselele și vopselele (cum ar fi coloranții alimentari) pot decolora lemnul. Fiți atenți la orice coloranți din materialele de joc. Finisajul cu ceară pe bază de plante de pe produsele noastre din lemn este hidrofug, dar nu este impermeabil. Deformarea și decolorarea pot apărea dacă produsele nu sunt păstrate uscate. Toate produsele acrilice pot fi spălate cu apă cu săpun la temperatura camerei. Materialele de curățare nu trebuie folosite pe produsele noastre acrilice, deoarece pot deteriora suprafața/finisajul.

OFERIȚI REDUCERI ȘI OFERTE ȘCOLILOR ȘI INSTITUȚIILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT?

Ne place să lucrăm cu școli și gradinițe. Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la jurnaldejoaca@gmail.com pentru a discuta despre prețurile instituțiilor de învățământ specifice.

bottom of page