top of page

DISCLAIMER - declinarea raspunderii legale 

 

Toate produsele noastre sunt destinate copiilor cu vârsta de peste 3 ani. 

 

Placile noastre educative pot contine piese mici care ar putea prezenta un pericol de sufocare pentru copiii mai mici de 3 ani. Este necesară supravegherea atentă a unui adult. Prin achiziționarea produselor noastre vă asumați toate riscurile asociate jocului.

 

SC. SAND-FAMILY-TOYS&EDUCATION.SRL nu isi asuma nicio raspundere legala asupra manipularii materialelor sau accidentelor ce se pot intampla in urma unei manipulari eronate. 

 

Va rugam sa respectati varsta recomandata de producator, care este inscrisa si pe ambalajul produsului. In cazul folosirii produselor de catre copiii care nu au implinit varsta respectiva, cumparatorul produselor se va asigura ca produsele sunt folosite sub supravegherea unui adult pana la implinirea varstei recomandate de producator. Anumite produse necesita asamblarea de catre un adult si/sau indrumarea si supravegherea copiilor in timpul jocului cu acestea.

 

Lemnul este un material unic, iar imperfectiunile si striatiile naturale sunt recunoscute ca facand parte din lemnul natural: este frumos si face ca materialul sa fie si mai valoros. Lucram cu lemn/placaj precum mesteacan sau fag si pot sa existe diferente de nuanta sau de noduri specifice lemnului diferite fata de poza afisata la sectiunea de produs. 

 

Toate plăcile sunt finisate manual iar asta face ca fiecare piesă să fie unică, finisarea este cu ceară pe bază de apă și un amestec propriu de uleiuri naturale pentru a produce materiale nu doar frumoase pentru copii ci și pentru mediul înconjurător.

 

Produsele care sunt pictate manual sunt pictate cu vopsele pe baza de apa non-toxice si recomandate pentru copiii. 

 

Nu ne facem raspunzatori pentru diferente de textura, striatiim noduri sau o usoara nuanta a lemnului. 

Toate Plăcile noastre educative sunt compatibile cu Cutia Trofast Ikea. Nu ne facem răspunzători pentru diferențe de mărime a acestei cutii. Marja de eroare dimensiunii poate fi până la +/- 2mm.

bottom of page