top of page

Despre noi

Materiale didactice bazate pe joaca senzoriala si invatare prin joaca.

Povestea noastră

Mă numesc Laura și locuiesc în Târgu-Mureș împreună cu soțul meu și cei doi mici exploratori ai noștri. 

 

Fiind o mamă preocupată de educația celor mici și având pregătire pedagogică, am creat o pasiune pentru învățarea prin joacă, joaca senzorială și pentru a crea mereu noi oportunități de joacă. 

 

În toamna anului 2021  s-a născut conceptul Jurnalului de joacă prin care am creat o varietate de plăci educative, versatile, open-ended. Îmi place să provoc imaginația micuților lăsându-le loc să fie creativi în modul lor unic. Fiindcă joaca este un lucru foarte serios, toate plăcile sunt create pentru a  stimula jocul open-ended, adică pentru a fi folosite într-o varietate largă. Conceptul acestor plăci are la bază jocul liber, creativ, astfel că nu există  doar un mod corect de a te juca cu aceste plăci. Sunt create și testate în primul rând de proprii noștri copii.

 

Toate plăcile noastre sunt compatibile cu măsuța Flisat Ikea și cutia Trofast Ikea. Totuși, nu aveți nevoie de o masă Flisat pentru a vă bucura de timpul de joacă cu plăcile noastre. Deși este un bonus să ai masa, mulți dintre clienții noștri folosesc o simplă cutie Trofast și se joacă direct pe podea sau pe o masă obisnuită, în mașina sau pur și simplu pe propria masă senzorială. 

 

Suntem foarte recunoscători și încântați că putem împărtăși aceste produse cu alți copiii de pretutindeni! 

Cu drag,

Familia Sand

Vrei să ne contactezi?

Strada Vale nr 57B, Sâncraiul de Mures, jud. Mures

Tel: 0751 111 631

  • Facebook
  • Instagram

Multumim. Te vom contacta in curând

bottom of page